Elämässä täytyy olla muitakin asioita kuin nukkuminen ja työnteko. Yksi niistä on hyvä terveys

Tervetuloa nauttimaan kulttuuristamme, jossa hieronta on osa hyvinvointia. Tulet kohtaamaan rauhallisen tunnelman, lämpimänja ystävällisen palvelun. Hieronta saa mielesi tyyneksi, rauhalliseksi ja kehosi hyvinvoivaksi. Älä pelkää astua sisään!

Miksi en voi nukkua hyvin? Miksi tunnen kipua olkapäissä, niskassa ja päässä? Miksi jalkani ovat kipeät? Miksi saan päänsäryn? Miksi kipu tulee takaisin? Miksi kaikki kipu ei ole kadonnut? Miten saan kaiken paremmaksi, ei kipua, ei päänsärkyä? Mietitkö tämän kaltaisia kysymyksiä? On aika tulla meille.

Elämässä täytyy olla muitakin asioita kuin nukkuminen ja työnteko. Yksi niistä on hyvä terveys.

Sairauksien ehkäisy on aina parempi, kun että niitä jouduttaisiin hoitamaan. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei perustu ihmelääkkeisiin, jotka parantavat silmänräpäyksessä. Hyvinvointi perustuu jokapäiväisiin pieniin tekoihin, kehoa voimistaviin harjoitteisiin ja mielen ravitsemiseen. Sen takia hieronta on loistava tapa edistää ja ylläpitää terveyttä.

Hieronta auttaa avaamaan jännittyneitä lihaksia, ja se lisää verenkiertoa koko elimistössä. Hieronnalla voidaan vahvistaa ja puhdistaa niveliäsi ja lihaksiasi. Mutta ennen kaikkea se rentouttaa ja valaisee mieltäsi. Hieronta auttaa myös krooniseen ummetukseen, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuten: jatkuvaan selkäkipuun ja nivelongelmiin. Se vähentää väsymystä päivällä, mutta auttaa unen saantia illalla. Hieronta nopeuttaa toipumista vamma tai sairauden jälkeen, ja se mukautetaan sopimaan juuri sinun kehollesi ja elämäntilanteellesi.

Hieronta on melkein kuin joogaa, mutta sinun tarvitsee vain maata ja rentoutua. Olet sitten kipein lihaksin, stressaantunut tai haluat muuten edistää terveyttäsi, me voimme auttaa sinua. Hieronta sopii kaikille, ja sillä on todistetusti vaikutusta terveyteesi. Se avaa eteesi uuden maailman, josta tulet varmasti pitämään.

Eroamme muista yrityksistä laadukkaimman palvelun tarjoajana, jossa hieronta suoritetaan 5 vuoden koulutuksella, ja 12 vuoden kokemuksella; se on sertifioitua ja laadukasta. Olemme myös työskennelleet täällä Suomessa Oriental Spaassa. Aiemmin olemme toimineet eripuolilla Aasiaa, kuten myös Amerikassa. Meillä on kokemusta niin hieronnan opetuksesta, kuten myös hierontapalveluntarjoajana esimerkiksi Queen Mary 2 laivalla. Suhtaudumme hierontaan antaumuksella, ja teemme siksi parhaamme joka päivä.

Tarjoamme sinulle ison valikoiman erilaisia hierontoja. Haluamme oppia tuntemaan asiakkaamme, eli sinut. Älä tunne pelkoa astua sisään. Meillä pääset tuntemaan itsesi voimalliseksi, itse varmaksi ja tyyneksi, aivan kuten sanonta sanoo: terve sielu terveessä ruumiissa.

signture

Hieronta klinikka

TOT Oriental Thai hieronta

Tätä hierontaa kutsutaan täydelliseksi hieronnaksi. Me yhdistelemme 5 erilaista hierontaa. Syvä Balilainen hieronta, Thai akupunktiopainanta, niska- ja hartiahieronta, Jalka hieronta ja intialainen päähieronta, tarjoustamme voit muuttaa tasapainoa kehon rakenteeseen pitämällä kehon rentona ja voi vähentää jännitystä samaan aikaan. 90 minuuttia on täydellinen kehon hieronta aika.

70 min / 99€ | 90 min / 129€ | 120 min / 158€

Thai hieronta

Thai hieronta on hierontaa perinteiseen tyyliin. Siihen liittyy venytyksiä, siinä missä syvää hierontaa ja akupainelua. Asiakas saa itsellensä mukavat vaatteet jotka mahdollistaa liikkeet. Öljyä ei käytetä Thai hieronnassa. Hieronntaa harjoittava käyttää koko voimansa kehostaan. Hieronnassa käytetään myäs jalkoja ja jaloilla painelua. Koko Thai hieronta istunto kestää vähintään kaksi tuntia ja sisältää rytmistä painelua ja venytyksiä koko kehon alueella; Tämä voi sisältää sormien-, varpaiden-, korvien vetoja. Suoritamme thai hieronnan perinteisillä ja pitkään harjoitetuilla keinoilla. Thaimaassa Thai hieronta on yksi perinteisen Thai lääketieteen ala, ja nyt tunnustettu ja valtion säätelemä. Se on laajasti lääketieteellisen kurin alaista, ja sitä käytetään monien sairauksien käsittelyyn. Toisaalta, Thai hierontaa on myös harjoitettu ja opetettu useille ei-lääketieteellisille hieronnan tarjoajille kylpyläissä. Pohjois- Amerikassa ja Euroopassa yhä useammat käyttävät thai-hierontaa terveyden edistämisessä.

70 min / 89€ | 90 min / 119€ | 120 min / 149€

Aromaattinen hieronta

Aromaattinen hieronta on pehmeä hieronta ja auttaa vapauttamaan stressiä ja jännitteitä. Hieronnan aikana, eteeriset öljyt tunkeutuvat ihon läpi ja siitä 20 – 30 minuutin päästä eteeriset öljyt pääsevät verenkiertoon. Niiden vaikutus kehoon kestää paljon kauemmin.

60 min / 89€ | 90 min / 129€ | 120 min / 149€

Niska- hartiahieronta

Sisältää tekniikoita joilla voidaan vähentää stressiä ja rasitusta joka päiväisestä elämästä, edistää rentoutumista ja uudelleen virkistää mieltä ja vartaloa. Se parantaa ylävartalon notkeutta ja joustavuutta, päänahan stimulaatio parantaa verenkiertoa ja edistää terveitä hiuksia, poistaa ahdistuneisuutta, stressiä ja masentuneisuuttaa.

30 min / 49 | 60 min / 79€ | 45 min / 69€

Ruotsalainen hieronta

Ruotsalainen hieronta on hellävaraista öljyhierontaa, joka parantaa verenkiertoa, lievittää lihaskipuja ja -jännitystä, parantaa joustavuutta ja rentouttaa. Ruotsalaisessa hieronnassa käytetään viittä päälyöntiä pintalihasten yli ja yleensä veren virtauksen suuntaan sydäntä kohti.
70 min / 95€ | 90 min / 125€ | 120 min / 155€

Päähieronta

Hieronta alkaa yleensä yläselästä. Se on sekoitus syvähierontaa ja hermopisteiden painelua. Myöhemmin hieronta siirtyy olkapäille ja yläkäsille, jonka kautta voidaan poistaa stressiä ja jännitystä, hieronnan siirtyessä yläs päänahkaan. Rentoudu ja rauhoita koko pääsi. Lopuksi hoito sisältää hennnon kasvojen hieronnan tekniikoilla, jotka auttavat verenkierto-, ihon sävy-, ontelo- ja päänsärky ongelmiin.

30 min / 49€ | 45 min / 69€

Jalka hieronta

Jalkavyöhyketerapia perustuu että hermovyöhykkeisiin jotka kulkevat jalkapohjista päähän ja muuhun kehoon. Hieronnan avulla voimme löytää syyn sairauteen, ja sen kautta kertoa mitä jatkotoimenpiteitä kannattaa käyttää. Hieronta on rauhoittava ja se kirkastaa mieltä.

30 min / 49 | 60 min / 79€ | 45 min / 69€

Urheilu hieronta

Urheilu hieronta on koko kehon kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyy akupainanta, vyöhyketerapia, venyttelyä ja aromaterapia. Se vilkastuttaa verenkiertoa, helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Hieronta tuo hyvänolon tunnetta, rauhallisuutta, sekä syvää rentoutumista.

70 min / 99€ | 90 min / 129€ | 120 min / 158€

Thai pistehieronta

Thai pistehieronta on lyhyt hoito, jossa keskitytään pääasiassa kipualueelle. Käyttämällä yhdistelmiä toistuvasti saat parhaan hyädyn, joka näkyy kivun lievittymisellä kipu kohdissa. Akupunktiota voidaan käyttää useiden lihasten liikuntaelinten hoitoon . Hoitaa yleisiä särkyjä, sekä selkä-, niska-, hartia-, käsivarsi/käsi-, lonkka-, polvi- ja jalkaongelmia. Hieronta hoitaa myäs jäykkyyttä, fibromyalgiaa, huonoa verenkiertoa, stressiä ja väsymystä. Thai pistehierontaan yleensä tarvitaan kaksi -kymmenen istuntoa laheisinä väliaikoina parhaan vaikutuksen saamiseksi.

70 min / 89€ | 90 min / 119€ | 120 min / 149€

Hieronta raskaille

Koko vartalon hieronta, joka sisältää thaimaalaisen pistehieronnan tekniikkaa päästääkseen stressin ja jäykkyyden. Sitä seuraa ruotsalainen hieronta rauhoittaakseen vartalon ja mielen. Tämä hieronta vapauttaa niskan, olkapäät ja pään jäykkyydestä, sekä vapauttaa kipua alaselästä ja parantaa verenkiertoa jaloissa. Hierontaa suositellaan raskauden kolmannella kuukaudella.

60 min / 89€ | 90 min / 129€

Me EMME tarjoa EROOTTISIA Palveluia!

Hieronnan jälkeen...

Hieronnan jälkeen te voitte tuntea kipua. Kipu on osa hierontaa ja on välttämätön. Suoritamme hieronnan ammatitaidolla niin ettei loukkaantumisia tapahdu.

Tilaa lahjakortit, soita tai lähetä meille sähköpostia

Ota yhteyttä!

Puhelin/Whatsapp: +358 45 8522616

Facebook: The oriental thai hieronta klinikka Thai Massage school

Sähköposti: theorietalthai@hotmail.com

Osoite

Ruoholahdenkatu 16 A
00180 Helsinki

Aukiolo ajat

Maanantai-perjantai: 10.00-19.00
Lauantai: 10.00-18.00
Sunnuntai suljettu

Scroll to Top